вторник, 17 июля 2012 г.

Зачекай, зупинись!

   12 липня 2012 року бібліотека філіал №6 проводила промоакцію біля центральної прохідної Південного машинобудівного заводу: "Зачекай, зупинись! Нові книги подивись"  з розділами:
   -детективи;
   -фантастика;
   -історичні романи;
   -мелодії життяю
   Під час акції проводились опитування населення, роздавались запрошення до бібліотеки у формі календариків та рекламних буклетів. У акції прийняло участь понад 100 осіб







« Бібліотека нашої громади: сучасне і майбутнє»


   11 липня 2012 року бібліотека – філіал № 22 Кіровського району Дніпропетровської  ЦБС з 12.20 по 16.20 годину провела промоакцію  « Вас вітає країна Бібліотеки».Акція проходила біля торгового центру « Варус»     ( Славутич) за адресою: пр. Кірова 104.
   Мета заходу – стати бібліотеці більш видимою, залучити до читання різні категорії населення Кіровського району, популяризувати бібліотеку – філіалу № 22 та її ресурси; провести анкетування і опитування пересічних перехожих в рамках « Громадського опитування».
   Три вітрини були зайнятті цікавою та різноманітною літературою. На промоакції ми представили  такі розділи : « З книгою в літо», під цією назвою були представлені популярні, сучасні, українські та зарубіжні автори. В розділі « Вам допитливим», знаходилась література довідкового характеру.
   А ще для заохочення до читання пересічного перехожого – були підготовлені книги і журнали для подарунку « Обери собі книгу».Подарували 3 книги і 1 журнал, чотирьом майбутнім читачам бібліотеки. Біля 100 візиток було роздано перехожим. Проанкетовано – 10 респондентів; бліц опитування – 12 респондентів.