среда, 11 февраля 2015 г.

Паперове та різнокольорове

Виходячи з побажань та творчих здібностей відвідувачів, а також з ініціативи бібліотекарів, при бібліотеці — філії № 26 Дніпропетровської ЦБС для дорослихорганізовано гурток прикладної творчості “ Паперове та різнокольорове”. 


Програмою гуртка передбачено:
·        оволодіння теоретичними знаннями про традиції народів світу, історію виникнення орігамі, квілінгу, аплікації та інш.;
·        знайомство з основами цих прикладних технік;
·        ознайомлення з літературою по темі,  спеціалізованими журналами;
·        виготовлення нескладних поробок власноруч  без особливих матеріальних затрат на інструменти та матеріали;
·        виготовлення декорацій для оформлення книжкових виставок та оздоблення приміщення;
·        створення святкових та подарункових сувенірів, оберегів, листівок.




Під час проведення проходять зустрічі з майстрами народної творчості, майстер-класи, виставки поробок. Це забезпечує отримання користувачами необхідних знань, розвиває та підтримує інтерес до прикладної творчості, організовує змістовне дозвілля. 

Бібліотека надає максимальну кількість інформації за темою, створює комфортні умови для проведення.


Гурток розрахований для всіх вікових категорій. З метою заохочення і кращого засвоєння матеріалу, пристосовуючись до потреб і можливостей аудиторії проводяться різні форми занять – групові або індивідуальні. Гнучкий графік проведення майстер-класів.

Загляни на страничку.

Заходите к нам на страничку в ВК   (библиотека-филиал №26)
https://vk.com/club57465112

Лицар Чаплянських схилів


3.02.2015 бібліотека №20 (ж/м Придніпровськ, вул Роторная,27) до дня народження українського письменника Валер'яна Підмогильного підготувала літературно-краєзнавчу композицію «Лицар Чаплянських схилів» для учнів 8 класу СШ №11.


 На заході демонструвалися уривки з документальних фільмів, присвячених митцю, був екскурс у його творчість, звучали листи з Соловків. А закінчилось все літературною вікториною, де вірні відповіді заохочувались маленькими призами.

Под лаской плюшевого пледа


В бібліотеці філіалі  №20 (ж/м Придніпровськ вул. Роторна, 27) відбувся вечір романсу «Под лаской плюшевого пледа». Чаруюча розповідь про історію романса, чудові пісні, які виконували гості бібліотеки під акомпонемент гітари, розмова про книги, присвячені цій темі створили дружню та невимушену атмосферу свята.