пятница, 9 ноября 2012 г.

КУКЛА В БІБЛІОТЕЦІ

   В рамках цільової програми «Творча молодь – погляд у майбутнє через прекрасне» у читальному залі бібліотеки-філії №15 Дніпропетровської централізованої  бібліотечної  системи  для    дорослих   (ж/м Ігрень)
8 листопада 2012р. було проведено майстер-клас під назвою «Веселі ідейки».
     Проводила цей майстер-клас викладач образотворчої студії  дитячої музичної школи №17 Соколовська Тетяна Леонідівна. В його проведенні прийняли участь учні 6 класів НВК №122, які разом з викладачем вчилися робити ляльки-мотанки, обереги.
     Це заняття настільки захопило дітей, що вони захотіли створити творчий гурток під назвою «Берегиня». Діти – учасники майстер-класу – творчі натури – самі пишуть вірші, дуже активно приймають участь в заходах, які проводить бібліотека. Вони люблять читати книжки, про що свідчать часті відвідини ними  бібліотеки.
     Запрошуємо до нашої бібліотеки, до гуртка «Берегиня» всіх, хто бажає творити диво своїми руками.



2 комментария:

  1. Какие куклы замечательные! Забегайте к нам в гости, у нас тоже много фотоотчетов в выставок чудесных и талантливых мастеров!

    ОтветитьУдалить
  2. У Вас просто чудовий майстер-клас. Це дуже потрібна справа - вчити молодь шанувати своє етнічне коріння. Ви МОЛОДЦІ!!!

    ОтветитьУдалить