четверг, 16 мая 2013 г.

Школа бібліотечного лідера-ІІІ пройшла на ж/мТополя.

   14 травня 2013р. двері інтернет-центру бібліотеки-філіалу №30 (ж/м Тополя-3, буд.18) були гостинно розкриті як для користувачів Центру так і для слухачів Школи бібліотечного лідера-ІІІ.

    З мультимедійними презентаціями виступили працівники бібліотек міста. Теми, які розглядалися:
-  Фандрейзинг та адвокація – складові успіху у роботі Інтернет-центру на ж/м Тополя-3: З досвіду роботи Інтернет-центру бібліотеки-філіалу  № 30, - виступ завідуючої  бібліотекою-філіалом № 30 Борисової Т.Є.
- Обслуговування користувачів з обмеженими можливостями: З досвіду роботи Інтернет-центру бібліотеки-філіалу № 24 -виступ головного бібліотекаря бібліотеки-філіалу № 24 Герасимової Т.О.
- Співпраця з громадою: З досвіду роботи Інтернет-центру бібліотеки-філіалу № 4 - виступ завідуючої Інтернет-центром бібліотеки № 4 Данькевич Н.І.
- Участь громадськості Красногвардійсткого району в організації  Інтернет-центру бібліотеки: З досвіду роботи Інтернет-центру бібліотеки-філіалу № 2 - виступ бібліотекаря Інтернет-центру бібліотеки-філіалу № 2   О.К.Головатюк.

- Тренінговий центр у бібліотеці: З досвіду роботи Інтернет-центру Центральної бібліотеки - виступ  завідуючого  ВЕВІР О.С. Ошеги 
- Організація роботи Інтернет-центру в Тармському: Перші кроки - виступ  завідуючої бібліотекою-філіалом № 18 Цумер Г.І.
      Бібліотекарі обговорили перспективи розвитку і цікаві напрямки в діяльності Інтернет-центрів їхніх бібліотек.



    А в цей час Інтернет-центр бібліотеки-філіалу №30 ни на хвилинку не припиняв роботи: школярі прибігли підібрати матеріал для реферату, поважний пенсіонер шукав відповіді на свої питання на урядових порталах, а хтось просто зайшов, щоб перевірити свою електронну поштову скриньку.

    То ж, безкоштовні  Інтернет-центри в бібліотеках продовжують працювати для своїх користувачів на різних ж/м міста Дніпропетровська за адресами:
- вул.Щепкіна,10 бібліотека-філіал №2
- ж/м Червоний Камінь,3 бібліотека-філіал №4 
- вул.Шолохова,7 бібліотека-філіал №10 
- набережна Перемоги, 126а бібліотека-філіал №24 
- ж/м Таромське вул.Лікарняна,48а бібліотека-філіал №18 
- ж/м Тополя-3, буд.18 бібліотека-філіал №30 .
 Чекаємо на Вас!


Комментариев нет:

Отправить комментарий