суббота, 18 мая 2013 г.

Важливий крок до майбуття.

    На прикінці квітня 2013р. в бібліотеці-філіалі №26 (вул.Петрозаводська, 369) Дніпропетровської ЦБС для дорослих відбулась зустріч старшокласників СШ №64   з майстром виробничого навчання Дніпропетровського вищого професійного училища будівництва Галич Романом Васильовичем.


      Для майбутніх абітурієнтів викладач провів мультимедійну презентацію учбового закладу і професії "монтажник гіпсокартонних конструкцій". Присутні ознайомились з умовами навчання в ДВПУ, а також мали можливість дізнатись про те, що виготовляє представник цієї професії. Учні зацікавились училищним гуртком виготовлення виробів з деревини, задавали багато питань, майже кожен взяв собі візитівку учбового закладу.


      Бібліотекар Гриценко А.О. під час зустрічі презентувала виставку літератури "Важливий крок до майбуття - вибір професії", де були представлені стаття з журналу "Вокруг света" про цікаві і незвичайні професії в світі, з газети "Урядовий кур'єр"   про можливі форми навчання та необхідні професії в Україні, а також номер газети "Вісті Придніпров'я"  з переліком учбових закладів Дніпропетровської області і Довідник ВУЗів України. Зацікавила молодь рубрика з тестами та рекомендаціями щодо вибору професії згідно характеру людини., дуже сподобалась гра "Які ти знаєшь професії".
      Коробаль А.О.(класний керівник 9 класу) і Шевченко О.І. (класний керівник 11 класу) знайшли доречним проведення профорієнтаційної роботи саме в бібліотеці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий