четверг, 5 июня 2014 г.

Гуляємо приміщеннями бібліотеки та сторінками книг.

«В бібліотеку завітай
та журнал там погортай!»

Інформаційно-розважальна екскурсія
приміщенням бібліотеки та сторінками книг


         29  травня 2014 року в бібліотеці-філіалі №26 (вул.Петрозаводська,369) Дніпропетровської ЦБС для дорослих бібліотекар Гриценко А.О. і активні відвідувачі Овчаренко Є., Толстокорова Г. та Івасюк Т. провели змістовну екскурсію, присвячену Дню захисту дітей.

    Яскравим початком заходу став флешмоб «Бібліотека запрошує літом». Манера писати у дзеркальному відображенні притаманна всім малюкам! Чому? (див. фото)
   На подвір*ї бібліотеки, за допомогою завдань та конкурсів, учні зосш №64 проявили свою обізнаність з відомими творами; в холі ознайомились з правилами користування бібліотекою; на абонементі, відгадуючи загадки, ознайомились з жанрами літератури, а в читальному залі створили виставку-пропозицію «В бібліотеку завітай та журнал там погортай» з уподобаних видань.
        Правила бібліотеки запам*ятались відразу, бо складені вони бібліотекарем в змістовний формі:
 «Тихо войди, не навреди, аккуратно книгу возьми и вовремя ее принеси!».

       Загадку «Любов, історія, обман – це любовно-історичний роман» та інші різноманітні конкурси вигадали постійні помічники в проведенні масових заходів. Під час створення виставки літератури нові користувачі випробували можливість самостійно обирати цікаві видання і при цьому вміти порекомендувати їх своїм друзям та батькам. До речі - назву виставки малювали однолітки екскурсантів. Вчитель подякувала за змістовно проведений час! 

       Після екскурсії більшість учнів прийшли записатись до бібліотеки уже з батьками.   

Комментариев нет:

Отправить комментарий