четверг, 5 июня 2014 г.

В а р е н и к и, за рецептом від М.Задорожної.

В а р е н и к и,
за рецептом від М.Задорожної.

Готуємо тісто на кефірі, додаємо яйце, сіль, соду (якщо готуєте вареники з ягодами, яйце не додавайте). Замішуємо не круто, ліпимо з будь якою начинкою. 
А тепер увага!  Вареники потрібно правильно зварити. Наливаємо воду на 2-3 пальці нижче вінця каструлі, доводимо до кипіння. Вкидаємо вареники і щільно закриваємо покришкою. Коли піна тричі підніме покришку, швиденько виймаємо. І смакуємо: зі шкварками, цибулею, маслом, сметаною, цукром, медом. Смачного вам!

Комментариев нет:

Отправить комментарий