среда, 9 апреля 2014 г.

Поетична акварель.

      Бібліотека-філіал №5, як Центральна бібліотека Бабушкінського району, не могла пройти повз фестивалю-марафону, присвяченому Всесвітньому Дню поезії. В бібліотеці  відбулася чудова музично-поетична композиція «Поетична акварель».

Навмисно були запрошені юнаки і дівчата з ВПТУ №17, не дуже обізнані в неосяжнім світі світової поезії. Як завжди, бібліотекарі  намагались створити невимушену, сімейну атмосферу, адже тільки так юні, чутливі натури можуть сприйняти і ввібрати всю неповторність поетичного слова. Учні заслухались геніальними віршами Л.Костенко, Д.Павличко, А.Малишко, А Ахматової, Р.Рождественського та інших поетів у виконанні ведучої заходу Колесникової Тетяни.

 Чуттєво і пристрасно декламували і самі учні вірші, підібрані за допомогою улюбленої вчительки історії Мирошниченко О. В. Доречі, сама Оксана Володимирівна – чудова виконавиця пісень, тому в залі лунали не тільки вірші, а і пісні на слова відомих поетів. А такими піснями, як «Рушник», «Два кольори», «Чорнобривці», «Пісня про матір» з диску Євгена Заморського заслухались і читачі абонементу.

 Під кінець заходу натхненні молоді люди попросили декілька поетичних збірок з виставки «Благодаря поезии - живу» і залюбки влаштували   фотосесію з улюбленою вчителькою і бібліотекарями. Дещо цікаве  в рамках фестивалю бібліотека-філіал №5 приготувала і в квітні, тому…
далі буде.
 Приходьте!

Комментариев нет:

Отправить комментарий