пятница, 25 апреля 2014 г.

Створи довкілля сам.

   
У квітні місяці в бібліотеці-філіалі №26 (вул.Петрозаводська,369) Дніпропетровської ЦБС для дорослих з нагоди Дня Довкілля проведена акція «Створи довкілля сам»,  в рамках якої відвідувачі, сусіди та мешканці мікрорайону приносили насіння та розсаду квітів.

   Під час Всеукраїнського суботника на подвір'ї бібліотеки працівниками спільно з відвідувачами створена клумба. Ідеї брали з бібліотечних журналів «Огородник» і «Квіти України». Активно допомагали  втілювати в життя квіткові ідеї Плаван Катя, Іванов Толік, Носік Каріна та Валентина Якимівна Готвянська.  Кожна рослина о тримала своє ім'я. Тепер на зеленому прибібліотечному дворі поселились бузок Дана, бузина Альона Олександрівна та лілеї від Тамари Василівни.



 Виставка-агітація «Бережи довкілля» зі статтями з газет та журналів нагадала про бережливе ставлення до навколишнього середовища.


 Представлена інформація використовувалась для доповідей за темою  «Вплив людини на довкілля».  В оформленому куточку для збирання використаних батарейок відвідувачі ознайомились про їх повторне використання або утилізацію.



Як завітаєте до бібліотеки-філіалу №26,
 не зривайте квіти, а полийте та посміхніться!

Комментариев нет:

Отправить комментарий