пятница, 18 апреля 2014 г.

Знайомтесь - літстудія «ОДД»

 В бібліотеці-філіалі №5 (пр.Гагаріна,118) відбулась презентація літературної студії «Одд» («Пьющие мед»), яка організована при Дніпропетровському університеті економіки та права ім. Альфреда Нобеля. 
В програмі зустрічі було знайомство з творчістю студійців та подальше спілкування. Серед них були поети-початківці та вже відомі в поетичних колах майстри: Марина Попова, Вадим Аржанов, Надія Ладоньщикова, Деримедвідь Александра, Микита Смирнов, Стас Терківський, Катерина Шваб, Василенко Катерина та інші. Керівник студії та ведучий заходу – Перший секретар правління Спілки письменників Півдня та Сходу України поет Тарасов Олексії Юрьєвич. Допомагала йому проводити цей вечір провідний бібліотекар читальної зали Тетяна Колеснікова. 
Було оформлено виставку літератури «В поезії і радість, і журба», на якій були представлені збірки віршів та прози студійців, публікації в пресі. Новому знайомству були раді й слухачі, й молоді поети Дніпропетровщини. Тому бібліотека з щирою радістю та задоволенням буде запрошувати їх на наступні зустрічі.
 Студійці змогли запалити вогник любові і добра в серцях вдячних слухачів своєю натхненною поезією. Познайомитись з нею зможуть всі бажаючі в бібліотеці-філіалі №5.

Комментариев нет:

Отправить комментарий