пятница, 25 апреля 2014 г.

Святкує гостинно Великдень Україна.



майстер-клас по виготовленню
великодніх писанок.


      У передсвяткові дні в бібліотеці-філіалі №26 (Петрозаводська,369) Дніпропетровської ЦБС для дорослих відбувались дивовижні   приготування до святкування Великодня...

     Насамперед бібліотекар Гриценко А.О. створила кніжково-ілюстративну виставку літератури «Возродися писанко, воістину возродися!» з порадами щодо виготовлення пасхальних атрибутів і запропонувала відвідувачам поділитись своїм вмінням робити писанки. 
    













  Так, Толстокорова Ганна допомогла зробити крашанку в стилі модульного орігамі, Маласай Микита склав пасхального кролика з серветки, а Лісниченко Дана та Овчаренко Єва показали, як робити воском крапанки. Найбільш сподобалось  виготовляти писанки-мотанки та жмаканки. Власноруч плетені кошики, писанки, створені за допомогою круп, не залишили жодного байдужим. Дехто хотів навіть купити прикраси! І тому виникла ідея проводити майстер-клас для всіх зацікавлених. 


     

  Запросили друзів та школярів групи подовженого дня СЗОШ №64, разом   виготовляли яскраві вироби, якими прикрашали інтер'єр бібліотеки.



        Найкращі вироби бібліотека-філіал № 26 просто подарувала колегам АНД района та привітала з Великоднем! Приємно було знати, що відвідувачі скористались нашими порадами під час приготування до свята вдома!


Запрошуємо на наступне свято всіх з цікавими ідеями 
своє показати та другому навчитись!


Комментариев нет:

Отправить комментарий